Celblok B en de zoektocht naar ‘Lange Theo’

Na een grote opstand in de Wolvenburg gevangenis zijn er een aantal gevangenen ontsnapt. De meeste zijn weer gevonden maar er ontbreken nog een aantal criminelen, waaronder de zoon van de beroemde en beruchte crimineel Gerrit Boef. Tijdens het, op escape room gebaseerde, spel ‘Celblok B’, kruip je in de rol van rechercheur. Hierbij is het de opdracht aan jou en je team om ‘Lange Theo’ op te sporen, voordat hij voorgoed weet te verdwijnen naar een ver en tropisch oord. De speurtocht naar ‘Lange Theo’ is een interactief spel met een verhaal dat zich afspeelt in de mooiste vleugel van de voormalige Wolvenburg gevangenis.

In verschillende opsporingsteams van 4 personen wordt de zoektocht gestart. De rechercheurs zullen door verschillende kwaliteiten te gebruiken, aanwijzingen moeten verzamelen om de boef op te sporen. Ben jij in staat om samen met je team de schuilplaats te achterhalen? Celblok B is te spelen tot 80 personen tegelijk. Onze escape room en celblok B spel zijn zowel afzonderlijk als in combinatie te spelen.

Duur spel: 60 minuten

Deelnemers: 20 – 40 personen

Celblok B is ontwikkeld in opdracht van De Lik, de aanwezige cateraar in het pand. De beschikbaarheid en prijsopgaaf voor Celblok B zijn dan ook via hen te boeken. Daarnaast kunnen alle overige zaken zoals een hapje, drankje of vergaderruimte via hen geregeld worden. Zie voor meer informatie hun website www.delik.nl.

De Lik is het beste telefonisch bereikbaar op: 030- 6966122 of via mail info@delik.nl. Bel ons voor meer inhoudelijke informatie van het spel: 0617070307

Welkom! Leuk dat je op onze website bent in deze gekke tijd.

Escaperoom boeken? Het is weer mogelijk om bij ons de escaperoom te komen spelen! Lees goed onder welke voorwaarden dit kan :).

X