Celblok B en de zoektocht naar ‘Lange Theo’

Na een grote opstand in de Wolvenburg gevangenis zijn er een aantal gevangenen ontsnapt. De meeste zijn weer gevonden maar er ontbreken nog een aantal criminelen, waaronder de zoon van de beroemde en beruchte crimineel Gerrit Boef. Tijdens het interactieve groepsspel ‘Celblok B’, kruip je in de rol van rechercheur. Dit spel is gebaseerd op het concept escaperoom, het heeft dezelfde opeenvolgende spellen, maar let op dit is geen escaperoom. Hierbij is het de opdracht aan jou en je team om ‘Lange Theo’ op te sporen, voordat hij voorgoed weet te verdwijnen naar een ver en tropisch oord. De speurtocht naar ‘Lange Theo’ is een interactief spel met een meeslepend verhaal dat zich afspeelt in de mooiste vleugel van de voormalige Wolvenburg gevangenis.

In verschillende opsporingsteams van 4 personen wordt de zoektocht gestart. De rechercheurs zullen door verschillende kwaliteiten te gebruiken, aanwijzingen moeten verzamelen om de boef te vangen. Ben jij in staat om samen met je team de schuilplaats te achterhalen? Celblok B is te spelen tot 40 personen tegelijk. Onze escape room en celblok B zijn zowel afzonderlijk als in combinatie te spelen.

Duur spel: 60 minuten

Deelnemers: 20 – 40 personen

Celblok B is ontwikkeld in opdracht van De Lik, de aanwezige cateraar in het pand. De beschikbaarheid en prijsopgaaf voor Celblok B zijn dan ook via hen te boeken. Daarnaast kunnen alle overige zaken zoals een hapje, drankje of vergaderruimte via hen geregeld worden. Zie voor meer informatie hun website www.delik.nl.

De Lik is het beste telefonisch bereikbaar op: 030-6966122 of via mail info@delik.nl. Bel ons voor meer inhoudelijke informatie van het spel: 0617070307

De commissarissen houden de deuren de zomer van 2021 nog gesloten. Vanaf 1 september openen we onze deuren weer!

Vragen? Bel of mail gerust

X