More than Games

De Commissarissen

De commissarissen van Gajes in de Bajes creëren offline games in alle soorten en maten. Want met spel faciliteer je interactie. Voor kleine of grote groepen, volwassenen of kinderen het kan allemaal. Puur als amusement of competentie gerichte games. Analoge games met digitale elementen. Met of zonder coach om achteraf een sterk onderbouwde terugkoppeling te geven. Alles is mogelijk! Hieronder is het dossier van de commissarissen te vinden. Interesse? Stuur een mailtje of bel ons.

Escape room Gajes in de Bajes

Gajes in de Bajes is meer dan alleen een escape room. De drie commissarissen die Gajes in de Bajes rijk is, vormen een creatief collectief die offline games en ervaringen realiseert. De escape room in de voormalige gevangenis aan het Wolvenplein is vrij werk. Geheel in stijl en gebaseerd op historische feiten.

De Ping Pong Club

Aan de 2de Daalsedijk staat de oude HTMU loods van de NS. Dit gebouw heet tegenwoordig Peron E. Peron E huisvest De Ping Pong Club. Een cafe en restaurant met 65 + bordspelen, tafeltennistafels en een uitgebreid bierassortiment. Hier kan je terecht voor een dag spelen of zonnen op het terras. Dit concept komt voort vanuit de filosofie van More than Games dat je met spel waardevolle interactie faciliteert op een laagdrempelige manier.

Spellen op maat

Ijsbreker op je evenement (Betaalzender HBO)

Daarnaast hebben we voor diverse opdrachtgevers een op maat gemaakt spel ontwikkeld, gebouwd en uitgevoerd. Voor de betaalzender HBO hebben we in thema en stijl voor de première van hun nieuwe serie ‘The Night Of’ een spel gerealiseerd. In 1,5 uur hebben we meer dan 120 bezoekers opgesloten in de voormalige isoleercellen. Binnen 8 minuten moesten ze zien te ontsnappen.

Competentiegerichte en custom-made offline games (Gemeente Utrecht)

Verder hebben de commissarissen een volledig nieuw spel gemaakt voor de Gemeente Utrecht. Zij organiseerden in de aanloop naar de veranderende omgevingswet een festival. Wij zorgden voor het spel onderdeel. Een op escape room geënt bordspel waarin 5 groepen tegen elkaar strijden en samenwerken om de perfecte stad te creëren.

Storytelling door spel voor jeugd (Blauwvinger Rally)

Voor de Blauwvinger Rally in Zwolle hebben we een spel ontwikkeld en gebouwd. Onder het motto: ‘Een dag niet ziek’ heeft de stichting als doel om voor (chronisch) zieke kinderen in de leeftijd van 12 tot 18 jaar een bijzondere, exclusieve, culinaire, autorit te organiseren. Wij bouwden een flipperknikkerbaan van 1,5 bij 5 meter. Het was fantastisch om hier een bijdrage aan te mogen leveren!

Gajes in de Bajes en Onderwijs

In samenwerking met ROC Midden Nederland Creative College geven wij masterclasses aan studenten. Deze studenten volgen de Escape Class waarin zij een camper ombouwen tot escape room.

Voor ROC hebben wij voor het ROC van Amsterdam Aiport College vorm en invulling gegeven aan het keuzedeel: Inspelen op innovatie. Middels gamification proberen wij de motivatie van de studenten te stimuleren. Tegelijkertijd wordt de samenwerking en onderlinge verbondenheid vergroot.

Workout

Bootcamp voor on- en inspanning

Op de binnenplaats van de gevangenis organiseerden de commissarissen een Bajes Bootcamp Battle. In samenwerking met InVorm lieten we 2 bendes tegen elkaar strijden. The Blue Bloods en The Black Bandits streden tot ze niet meer konden. De bewakers hadden een hele zware straftraining voorbereid voor de gedetineerden. Zie hier het resultaat!

Welkom! Leuk dat je op onze website bent in deze gekke tijd.

Escaperoom boeken? Het is weer mogelijk om bij ons de escaperoom te komen spelen! Lees goed onder welke voorwaarden dit kan :).

X